Фото студио Gobo

Novi Sad

Photo studio Gobo. Photographer Irina Bulankina
Photo studio Gobo. Photographer Irina Bulankina
Photo studio Gobo. Photographer Irina Bulankina
Photo studio Gobo. Photographer Irina Bulankina

Правила изнајмљивања фото студија:

Минимално време изнајмљивања је 1 сат. 

Почетком изнајмљивања студија сматра се наведено време које сте резервисали, а не стварно време почетка снимања; крај изнајмљивања — од тренутка напуштања просторија фото студија, али не пре истека резервисаног времена. При томе, студио се мора напустити 5 минута пре истека укупног времена изнајмљивања. 

Администратор има право да упозори на крај периода изнајмљивања 10 минута унапред. Ако се снимање заврши раније, резервисано време се плаћау целости.Уколико касните, резервисано време се неће продужити за време кашњења. Време које резервишете се плаћа у целости, без обзира на то када је снимање почело и када се завршило.Ако дође до кашњења у напуштању просторије више од 10 минута након истека резервисаног времена, плаћате трошак изнајмљивања пуног сата. 

Продужење рока изнајмљивањаван резервисаног времена врши се у договору са администратором фото студија, под условом да након истека времена које сте резервисали, фото студио није резервисан.

Максималан број људи у сали је 10 особа. Већи број се договара са администратором студија.

У фото студију је обавезна чиста обућа коју ћете преобући на лицу места.Посетиоци могу да донесу сопствену обућу или да користе обућу за преобуку  коју обезбеђује фото студио. 

На крају снимања, потребно је да вратите салу у првобитно стање (сами уклоните смеће). По потреби можете користити и додатну услугу чишћења просторије (10 евра), а чишћење врши запослени у студију у термину који је наручилац резервисао и почиње најкасније 20 минута пре завршетка резервације.

Цена изнајмљивања студија укључује помоћ администратора. Да би се избегло случајно оштећење опреме, све активности са опремом обавља администратор.

Изнајмљивање студија укључује употребу папирних позадина. Употреба папирних позадина подразумева њихово очување у првобитном стању. У случају оштећења папирне позадине, оштећени фрагмент се плаћа по студијској цени за 1 дужни метар папирне позадине — 15 евра. 

Коришћење/спровођење снимања на циклорами подразумева њено чување. Стајање на кривини циклораме је СТРОГО ЗАБРАЊЕНО. У случају веће запрљаности која захтева додатно чишћење, услуге чишћења се плаћају — 10 евра; у случају оштећења површине (струготине, мрље, пукотине) која захтевају рестаурацију и потпуну обнову површине циклораме, плаћа се накнада за додатне ремонтне радове — од 30 евра (у зависности од обима), као и сати застоја сале током ремонта. 

Снимање са животињама: — Могућност присуства или учешћа у снимању једног кућног љубимца (мачка, пас, зец) — укључено у цену одабране тарифе. — Цена присуства или учешћа у снимању сваке додатне животиње са листе унапред се договара са администратором

— Могућност и трошак снимања са другим животињама које нису укључене у горњу листу унапред се договарају са администрацијом. 

Обавезно обришите шапе свог пса

— Све животиње морају имати: — сви пси — огрлицу и поводац — велики пси од 20 кг — огрлицу, поводац и брњицу — зечеви, мачке — транспортер

Животиње се не могу оставити без надзора и не могу се слободно кретати по студију. Чишћење за животињама вршите сами у оквиру резервисаног времена.

У просторијама фото студија је забрањено: 

— употреба отворене ватре

— употреба било каквих боја (ако није претходно договорено са администрацијом)

—употреба конфета, шљокица, перја, латица, крекера (ако то није претходно договорено са администрацијом)

—лепљење лепљиве траке, селотејпа и постављање причвршћивача на зидове студија. 

—Пушење, изношење имовине фото студија ван просторија фото студија

У случају случајног или намерног оштећења студијске опреме или имовине од стране вас или других учесника снимања, ви надокнађујете пуну тренутну тржишнувредност оштећене опреме и, уколико је применљиво, трошкове доставе.

Администрација фото студија није одговорна за наношење штете животу и здрављу закупца, као и трећим лицима која се заједно са закупцем налазе у просторијама фото студија, укључујући и приликом коришћења просторија фото студија и било које опреме и/или декорације које се налазе у просторијама фото студија.

Напомињемо да наш студио ради на основу резервације. Уколико планирате да дођете код нас из било ког другог разлога, молимо вас да нас претходно позовете и радо ћемо вас дочекати.

Попусти

Од  1. juna 2024. године у нашем студију почиње да функционише систем кумулативних попуста: 

За 10 сати резервације студија — 5 посто

За 20 сати резервације студија — 10 посто

За 30 сати резервације студија — један сат бесплатно

Photo studio Gobo. Photographer Irina Bulankina

Расвета и светлосни модификатори

 • Godox QS 400II
 • Godox QS 600II
 • Godox SL 200
 • Godox SL 150
 • Godox VSA-26K Spotlight Attachment
 • Nanlite PavoTube II 30X RGB х2
 • Oktobox 120cm
 • Oktobox 90cm
 • Softbox 60×90cm
 • Stripbox 120×30cm x2
 • Silver kišobran 120cm
 • Beauty dish 40cm
Photo studio Gobo. Photographer Irina Bulankina

Позадине

Смотреть →

Photo studio Gobo. Photographer Irina Bulankina

Опциона опрема


F A Q


EN